BOVEC Vreme

Uživajte v neokrnjeni naravi

Bovec je popoln kraj za vaš oddih. Čisti tolmuni, veličastni slapovi in neokrnjena narava. Spoznajte Triglavski narodni park, sprehodite se po Soški poti, naj vas očara smaragdna barva reke Soče. Naj vas številne sprehajalne poti v naši okolici navdušijo z izjemnimi stvaritvami narave. Obljubimo vam, da ne boste razočarani.

Rezervirajte zdaj

Aktivni dopust, ki zbistri misli

Soča, Kanin, Mangart, Trenta, Vršič. Pohodništvo, kolesarjenje, smučanje, ribolov, adrenalinski športi. Ter zaslužen oddih na mirnem vrtu za hišo s pogledom na okoliške hribe in osvežilno pijačo za popoln zaključek dneva.

Vse aktivnosti

Raziščite najlepše kotičke Bovca

Spoznajte tudi vi najlepšo reko v Evropi, najvišjo cesto v Sloveniji in najvišje ležeče smučišče v Sloveniji, ter si privoščite kosilo na 2202 m nad morjem. Zaupajte nam svoje želje in poskusili vam bomo razkriti najlepše kotičke naše doline. Bovec je s svojimi čudovitimi kulisami med drugim, nastopil tudi v Disneyevi pravljici Zgodbe iz Narnije.

Kje smo
Apartmaji Mrakič z vami že od leta 1985.

Brezplačen WiFi

V vseh apartmajih vam je na voljo brezplačen WiFi, tako da lahko ob počitku brezskrbno brskate po spletu.

Zajtrki

Na voljo so vam odlični zajtrki, ki vam bodo zagotovili potrebno energijo za aktivno preživet dan.

Vrt

Pred apartmaji se nahaja vrt, ki je idealen za sprostitev na svežem zraku in uživanju v naravi.

Brezplačni prevozi

Na voljo so vam tudi brezplačni prevozi po destinaciji Bovec, tako da vam ne bo potrebno skrbeti za organiziranje lastnega prevoza.

Kaj vam lahko ponudimo

Aktivnosti

Aktivno preživet dopust je kot nalašč, da si zbistrimo misli in pozabimo na vse odvečne dejavnike. V destinaciji Bovec je za aktivno preživet oddih nešteto možnosti.

Preberi več

Prevozi

Da bo vaš dopust res ustrezal vsem vašim potrebam, so vam na voljo tudi brezplačni prevozi po destinaciji Bovec, tako da boste vi lahko brezskrbno uživali.

Preberi več
Predstavitveni video
Mnenja naših gostov
9.6

Lep in sodobno opremljen apartma, dober zajtrk. Lastnik je izredno prijazen. Vrt je nekaj posebnega.

Anonimen gost iz Slovenije

Datum bivanja: junij 2016
10

Lastnik je izjemno ustrezljiv in prijazen. Vrt je zelo urejen in omogoča veliko zabave za otroke, starši pa se lahko sprostijo.

Suzana, Slovenija

Datum bivanja: julij 2016
9.6

Prijeten ambient, zelo prijazen lastnik, okusen zajtrk, lepo urejena okolica z igrali za otroke. Kljub muhastemu vremenu smo se imeli zelo lepo.

Peter, Slovenija

Datum bivanja: september 2017
9.6
10
9.6
Kdo smo

Apartmaji Mrakič so v Bovcu pristoni že od leta 1985. Smo manjše družinsko podjetje, ki se trudi, da vsako leto svojim gostom ponudi kaj novega.

Nahajamo se v stari bovški hiši v mirnem delu Bovca, vsi naši apartmaji pa so opremljeni z vsem, kar gost na počitnicah potrebuje.

Kje se nahajamo

Click to open a larger map

Kontaktne informacije

Vasja Mrakič s.p.

Dvor 53, 5230 Bovec, Slovenija
Telefon: +386 41 329 174
E-pošta: info@mrakic.net

Izdelava spletne strani: Agencija Forward, Google Partner