Zimske aktivnosti, pisane na kožo vsem ljubiteljem smučanja, deskanja na snegu in drugih, s snegom povezanih dejavnosti. Smučanje in deskanje v destinaciji Bovec med zimskim časom je enkraten način za aktivno preživet dopust.

Smučanje

Ljubitelji smučanja boste med zimski časom lahko prišli na svoj račun, saj Bovec ponuja veliko možnosti za spuščanje po belih strminah.

Smučišče Kanin je najvišje ležeče slovensko smučišče, kjer lahko smučate na 2.293 m nad morjem, hkrati pa ob lepem vremenu uživate v pogledu na tržaški zaliv. Urejene proge so primerne tako za  začetnike, rekreativne, kot tudi bolj zahtevne smučarje. S povezavo s smučiščem Sella-Nevea lahko v istem dnevu smučate v dveh državah. Gostje, ki bivajo pri nas, lahko koristijo cenejše smučarske vozovnice.

Za otroke in vse, ki se šele učijo prvih smučarskih zavojev  je primerno tudi smučišče v Logu pod Mangartom, lahko pa se zapeljete tudi na smučišče v Trbižu.

Ostale zimske aktivnosti

Za vse ljubitelje snega in radosti, ki jih ponuja, ima destinacija Bovec na voljo nešteto možnosti za preživaljanje časa v naravi.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

 

Kdo smo

Apartmaji Mrakič so v Bovcu pristoni že od leta 1985. Smo manjše družinsko podjetje, ki se trudi, da vsako leto svojim gostom ponudi kaj novega.

Nahajamo se v stari bovški hiši v mirnem delu Bovca, vsi naši apartmaji pa so opremljeni z vsem, kar gost na počitnicah potrebuje.

Kontaktne informacije

Vasja Mrakič s.p.

Dvor 53, 5230 Bovec, Slovenija
Telefon: +386 41 329 174
E-pošta: info@mrakic.net

Izdelava spletne strani: Agencija Forward, Google Partner