Okusite bovške dobrote.

Slovenija se lahko pohvali s kvalitetno hrano. Majhna dežela pomeni tudi kratko pot hrane od izvora do krožnika. Tudi nam ni vseeno, zato posegamo po izdelkih lokalnega izvora. V naši raznoliki ponudbi boste, med drugim, našli domače proizvode in lokalne jedi.

Zajtrki

Začnite svoj dan polni energije

Za dober začetek dneva je potrebna dobra osnova. Zakaj ne bi dneva začeli z našim zajtrkom? Na voljo vam je bogata ponudba v obliki samopostrežnega zajtrka, kjer se za vsakogar nekaj najde.

Topli napitki

Namazi

Tople jedi

Hladne jedi

Kruh

Sokovi


Večerje

Topel, domač obrok po aktivno preživetem dnevu

Po dnevu polnem različnih aktivnosti se prileže kvaliteten obrok. Ste za friko? Bi raje čompe an skuta? Kaj pa buške krafe? Za večerjo vam ponujamo tradicionalne bovške specialitete lokalnega porekla. Izberete lahko tudi meso, postrv na žaru, ovčetino iz pečice, joto, pasulj ali kaj drugega na žlico.

Večerje potekajo po vnaprejšnjem dogovoru. Potrudili se bomo ugoditi vašim okusom in željam.

Naša kulinarična ponudba vam je na voljo v posebnem prostoru na vrtu, ki bo pripravljen ob vnaprej dogovorjeni uri. Tako poskrbimo, da so obroki res sveži.

Tudi za vaše najmlajše bo poskrbljeno, saj je menije za večerje lahko prilagodi malim gurmanom / gurmančkom / sladokuscem. Ob tem naj še omenimo, da je v jedilnici na voljo več otroških sedežev za družinsko udobje. 

 

Kdo smo

Apartmaji Mrakič so v Bovcu pristoni že od leta 1985. Smo manjše družinsko podjetje, ki se trudi, da vsako leto svojim gostom ponudi kaj novega.

Nahajamo se v stari bovški hiši v mirnem delu Bovca, vsi naši apartmaji pa so opremljeni z vsem, kar gost na počitnicah potrebuje.

Kontaktne informacije

Vasja Mrakič s.p.

Dvor 53, 5230 Bovec, Slovenija
Telefon: +386 41 329 174
E-pošta: info@mrakic.net

Izdelava spletne strani: Agencija Forward, Google Partner